Waarom Sylvester Stallone zo boos was dat hij Bruce Willis ernstig beledigde op Twitter

Waarom Sylvester Stallone zo boos was dat hij Bruce Willis ernstig beledigde op Twitter

Waarom Bruce Willis door Sylvester Stallone voor lui en gierig werd uitgemaakt op Twitter en dit een jaar gevolgen had

Supersterren Sylvester Stallone en Bruce Willis behoren bij de meest populaire acteurs van Hollywood. Ze zitten in verschillende ondernemingen samen en speelden ook in de eerste twee delen van The Expendables samen. En toen kwam deel drie in 2013. Zonder Bruce Willis. En een vette belediging op Twitter waardoor Sylvester en Bruce een jaar ruzie hadden. Wat gebeurde er?

De blockbuster The Expendables startte in 2010 met een ongekende casting aan actiehelden als Sylvester Stallone (nu 76), Bruce Willis, Jet Li en Dolph Lundgren. Deel 1 met deze groep huurlingen werd een knalsucces. Deel 2 volgde, opnieuw met Bruce Willis als de mysterieuze CIA-agent. En toen kwam deel 3 in 2013.

Belediging op Twitter
Bruce Willis (nu 67) werd voor vier dagen werk een bedrag aangeboden van USD 3 miljoen, maar hij wilde USD 4. Dat werd geweigerd, waarop Bruce weigerde. Sylvester verspilde geen tijd en had verschillende vervangers op het oog. Het werd Harrison Ford, uit onder meer de Indiana Jones-films.

Spontaan twitterde Sylvester met hoofdletters de grove belediging: "Willis eruit, Ford erin. Gierig en lui. Een uitstekende formule voor een falende carrière."

Mededeling terug
Op de tweet reageerde Bruce Willis bij een interview met Express met de mededeling: "Explosies zijn intussen het meest saaie deel van mijn beroep. Een deel van mijn publiek vindt het leuk, maar ik niet meer."

"Ik verdien graag heel veel geld. En dat krijg je met de grote actiefilms. Maar ik werk graag in verschillende genres en in grote en kleine producties."

Opnieuw social media
In de loop van het jaar verbeterde de verstandhouding weer tussen beide heren, waardoor Sylvester later op social media mededeelde: "Het zit weer goed met Bruce Willis. Alle respect. De fout was de mijne."

Het volledige artikel bij Koimoi vind je hier.

NieuwsFilm

meest populair