Stoere Brad Pitt vergeet zijn broek op première van 'Bullet Train'

Stoere Brad Pitt vergeet zijn broek op première van 'Bullet Train'

Zo mannelijk zag je Brad Pitt niet eerder

Brad Pitt verruilt een broek voor een rok en een cardigan op de rode loper bij de première van zijn nieuwste film Bullet Train - met onder meer Sandra Bullock - in Berlijn. En man, wat ziet hij er mannelijk uit!

Het is een opkomende trend onder mannen en waarom niet? Elke Schotse man ziet er immers al eeuwen mooi uit in een Schotse rok.

De rok aan
Brad Pitt, inmiddels 58 jaar, draagt een bruine rok met bijpassend jasje en een oudroze hemd. Zwarte boots en een zwarte bril maken het ensemble af. Het geheel oogt stijlvol en laat de gespierde kuiten en brede schouders van de topacteur goed uitkomen.

Ook in Berlijn was het gisteren bij de première bloedheet. Als hem gevraagd wordt waarom hij een linnen rokpak aan heeft, antwoordt hij:
"De tocht. De tocht."

Meer comfort
Vorig jaar vertelde hij in een interview met Esquire:
"Hoe ouder je wordt, hoe lastiger je wordt. Je gaat comfort steeds meer waarderen. Zo simpel is het. Als ik een stijl heb, dan is dat geen stijl."

"Ik wil eenheid, zonder dat het een uniform lijkt. Ik houd van simpel. Ik let op details en hoe het voelt."

Is het Duits?
Eerder dit jaar werd Oscar Isaac bij de première van Moon Knight ook gespot in een rok-ensemble. Ook in Berlijn. Of dat dus aan Duitsland ligt? Hoe dan ook: meer mannen mogen die broek thuis laten. Let's rock die rok.

Het artikel met foto's in de Huffington Post vind jij hier

NieuwsFilm

meest populair