Gerucht: 'The Marvels' wordt een musicalfilm met een zingende Brie Larson

Gerucht: 'The Marvels' wordt een musicalfilm met een zingende Brie Larson

Marvel heeft zich nog niet echt gewaagd aan het musicalgenre.

Marvel heeft zich nog niet echt gewaagd aan het musicalgenre en daar gaat met The Marvels mogelijk verandering in komen. Volgens een nieuw gerucht, gedeeld door meerdere primeurtjesjagers, gaat er namelijk flink gezongen worden in deze superheldenfilm.

Gaat Brie Larson een mopje zingen in The Marvels? Als we bekende primeurtjesjagers als @MyTimeToShineHello mogen geloven wel. De aankomende Marvel-film zou zich namelijk deels op een planeet afspelen waarop de bevolking niet praat, maar zingt.



Musical
Marvel heeft nog niet eerder een musicalfilm gemaakt. In de serie Hawkeye, die vorig jaar verscheen op Disney+, bezocht de titelheld wel de fictieve Broadway-voorstelling Rogers: The Musical, maar deze maakte geen onderdeel uit van het hoofdverhaal.



Voor The Marvels kiest men, mochten de geruchten waar zijn, voor een unieke aanpak. De film zou dus (deels) een echte musicalfilm moeten worden.

Laten we de geruchten voorlopig maar met een korrel zout nemen. Het is interessant om te zien waar regisseur Nia DaCosta, bekend van de alom geprezen horrorreboot Candyman[/url] (2021), precies mee gaat komen.

Vervolgfilm
Hoewel The Marvels duidelijk een vervolg is op populaire blockbuster [film=https://www.filmtotaal.nl/film/27287]Captain Marvel
(2019), moet Larson dit keer de spotlight delen met Teyonah Parris' Monica Rambeau en de nieuwe populaire heldin Ms. Marvel, gespeeld door nieuwkomer Iman Vellani.

The Marvels moet in juli 2023 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair