De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a.
Court Gentry, een schimmige CIA-sluipschutter, heeft vernietigende geheimen van de organisatie onthuld, waarna er een prijs op zijn hoofd komt te staan. Lloyd Hansen, zijn ex-collega die volledig is ontspoord, open een wereldwijde jacht op hem. Ondertussen wordt Gentry geholpen door agent Dani Miranda en die hulp blijkt hij hard nodig te hebben.

Ghostbusters: Afterlife (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a.
Phoebe verhuist met haar moeder en broertje naar een oude boerderij waar hun overleden opa ooit woonde. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten de kinderen besluiten of ze in de voetsporen van hun opa willen treden.

Hotel Mumbai (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony Maras | Cast: Armie Hammer, Dev Patel, Nazanin Boniadi, e.a.
Mumbai, november 2008. Een groep zwaarbewapende terroristen opent de aanval op het wereldberoemde vijfsterrenhotel Taj Mahal Palace. Tijdens vier dagen van afgrijselijk terreur, zitten honderden mensen gevangen in het hotel en moeten ze vechten voor hun leven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair