Deze bekende Marvel-film staat ineens in de Netflix Top-10

Deze bekende Marvel-film staat ineens in de Netflix Top-10

Spider-Man slingert de lijst met best bekeken films binnen.

Een bekende superheldenfilm heeft onverwacht een plaatsje veroverd in Netflix Top-10: The Amazing Spider-Man 2 met Andrew Garfield. De prent staat op nummer 10 in de lijst van best bekeken films.

Deze tweede film was het laatste deel in de The Amazing Spider-Man-franchise. Sony vond de financiële prestaties van de film tegenvallen, waarna de bekende deal met Marvel Studios volgde.

Voor Garfield was zijn avontuur als superheld met het stoppen van de reeks niet helemaal afgelopen. Hij was immers vorig jaar nog te zien als Spider-Man in de blockbuster Spider-Man: No Way Home.

The Amazing Spider-Man 2 blijft een prima film. Waarom de film nu ineens in de Netflix Top-10 van best bekeken films is beland, is niet bekend. Hij staat immers al een tijd op het platform.

The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Webb | Cast: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, e.a.
Spider-Man probeert zijn gewone leven te leiden als Peter Parker en zijn vriendinnetje Gwen Stacey uit zijn gevaarlijke leven als superheld te houden. Er blijkt echter altijd gevaar op de loer te liggen. Spider-Man maakt zich op voor een gevecht tegen een reeks nieuwe tegenstanders: Rhino, Electro en Green Goblin. De held blijkt grote offers te moeten brengen om deze strijd te overwinnen.



Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair