3 gave actiefilms op Netflix om direct te kijken

3 gave actiefilms op Netflix om direct te kijken

Drie films met lekker veel actie en sensatie.

Op Netflix vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Robin Hood (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Otto Bathurst | Cast: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, e.a.
Kruisvaarder Robin van Loxley is oorlogsmoe. Met behulp van zijn Moorse leermeester Little John keert hij na jaren terug naar Engeland. Eenmaal terug ontdekt hij dat zijn thuisstad Nottingham er behoorlijk slecht aan toe is. Samen beginnen Robin en John een dappere opstand tegen de corrupte sheriff.

6 Underground (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, e.a.
Een steenrijke technologiepionier rekruteert, nadat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet, een groep medemiljardairs om een internationaal heldenteam op te kunnen richten. Samen trekken ze ten strijde tegen de meest beruchte criminelen. Hun belangrijkste taak is het uitschakelen van een wrede dictator.

Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, e.a.
Bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid, zijn aartsvijand, zijn opnieuw op elkaar aangewezen. Ditmaal om Sonia, de vrouw van Kincaid, te beschermen. Deze oplichtster blijkt alleen nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. Ondertussen moet het drietal een wraakzuchtige Griekse miljonair zien te stoppen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair