Eerste trailer Marvel-film 'Black Panther: Wakanda Forever' onthult Atlantis, Namor, Ironheart en meer

Eerste trailer Marvel-film 'Black Panther: Wakanda Forever' onthult Atlantis, Namor, Ironheart en meer

Black Panther: Wakanda Forever ziet er geweldig uit.

De eerste trailer voor Black Panther: Wakanda Forever is vrijgegeven! Het vervolg van Marvel Studios is al sinds 2018 in de maak en heeft een zware taak te vervullen, nadat acteur Chadwick Boseman plotseling overleed.

Voordat de trailer van Black Panther: Wakanda Forever debuteerde, wisten we vrij weinig over de film. Zeker was dat de film het nalatenschap van acteur Boseman en zijn personage T'Challa zou eren. Nu weten we eindelijk meer.

Black Panther: Wakanda Forever-trailer
De trailer van Black Panther: Wakanda Forever volgt de familie van T'Challa terwijl zij proberen om te gaan met zijn verlies.

Dat niet alleen, ook zien we wat van de versie van Atlantis van het MCU. Zo zie je ook Namor en dat heel veel actie in Black Panther: Wakanda Forever zich af zal spelen in en rond het water.



De film Black Panther: Wakanda Forever lijkt twee takken te volgen. Eentje volgt de koninklijke familie van Wakanda, die probeert het verlies van T'Challa te verwerken en de andere het conflict tussen Wakanda en Atlantis.

De vraag is natuurlijk wie de nieuwe Black Panther wordt, en dat gaan we hopelijk snel zien. Alleen nog niet in deze trailer!

Black Panther: Wakanda Forever is in november te zien.

NieuwsFilm

meest populair