3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Halloween (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judi Greer, Andi Matichak, e.a.
Laurie Strode ontsnapte veertig jaar geleden op Halloween aan de slachtpartij van de gemaskerde seriemoordenaar Michael Myers en heeft sindsdien nachtmerries over hem. Wanneer Myers ontsnapt uit de gevangenis, moet Strode een nieuwe confrontatie aangaan met haar boeman. Ze doet er alles aan om haar familie tegen hem te beschermen.

Collateral (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Mann | Cast: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith, e.a.
Max, een taxichauffeur met ambitieuze dromen, krijgt op een nacht de berekende huurmoordenaar Vincent in de auto. Vincent betaalt hem om hem rond te rijden dor Los Angeles, zodat hij zijn opdrachten uit kan voeren. Tijdens de rit leren de twee tegenpolen elkaar beter kennen. Ondertussen zit de politie achter hen aan.

The Revenant (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, e.a.
De Amerikaanse pelsjager Hugh Glass wordt, na een aanval van een grizzlybeer, door een stel valse kameraden voor dood achtergelaten in een onherbergzaam en besneeuwd indianengebied. Hij overleeft het incident echter, en begint aan een lange en gevaarlijke tocht door de wildernis om wraak te kunnen nemen.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair