Ben Affleck lijkt niet echt te genieten van romantische vakantie in Parijs met J.Lo

De acteur lijkt meer rust nodig te hebben en snurkt lekker op de boot.

FilmTotaal 24 juli 2022 16:10 in Celebrity
Ben Affleck is dolblij met Jennifer Lopez. De twee beroemdheden trouwden nog niet zo heel lang geleden in Las Vegas, maar ook de acteur heeft af en toe even een pauze nodig. Dat werd wel duidelijk in Parijs.

Het koppel werd gisteren gespot op de Seine in Parijs, waar ze samen op vakantie zijn met hun kinderen. Het lijkt er wel op alsof Affleck wat last had van jetlag, want tijdens het romantische bootritje ligt Affleck gewoon lekker te snurken.

Kiekjes
Er werden dan ook meerdere foto's gemaakt van de acteur die even een tukkie nam op de boot. Deze kiekjes zijn hier te zien.

Heel erg gek is het niet dat Affleck ook eventjes moet bijkomen. De 49-jarige acteur heeft het namelijk behoorlijk druk en heeft heel wat projecten op zijn agenda staan, waaronder een nieuwe samenwerking met Matt Damon voor een film rondom een van de meest lucratieve sportdeals aller tijden.

Meer
Gelukkig bleef het niet bij enkel en alleen een bootreisje. 'Bennifer' werden namelijk ook samen gespot in beroemde musea zoals het Musée d'Orsay maar ook het Élysée Palace. Ook werden hun kinderen (Affleck's dochters Violet, 16, en Seraphina, 13, en Lopezs tweeling Max en Emme, 14) gezien in de modieuze wijk Marais.

NieuwsFilm