'Umbrella Academy'-actrice vond 'Barbie' een top-ervaring!

'Umbrella Academy'-actrice vond 'Barbie' een top-ervaring!

Geen betere plek dan een veilige werkplek

Ritu Arya kennen wij van de film The Red Notice, met Wayne Johnson en Ryan Reynolds, en de serie The Umbrella Academy. De 33-jarige Britse actrice speelt ook mee in de nieuwste Barbie-film. Zij vond de filmset van Barbie een ongelooflijk positieve ervaring

Ritu Arya vertelt:
"Op de set hing een fijne sfeer. En ik denk dat dat de danken is aan het team van LuckyChap. Het voelde comfortabel, speels, vol support en licht. Er was geen hiërarchie, alleen mensen die het leuk vonden bezig te zijn met kunst. Het zegt genoeg over de organisatie, Het was een mooie ervaring."

Verfrissend vrouwelijk perspectief
De nieuwste Barbie-film is omgeven met geheimzinnigheid. LuckyChap is de productiemaatschappij van Margot Robbie en richt zich op films met een verfrissend vrouwelijk perspectief.

Samen met het script van de regisseur Greta Gerwig die bekend staat om haar sterke vrouwenrollen, belooft de Barbie van Mattel een andere vorm te krijgen. Deze Barbie-film heeft in elk geval verschillende karakters van verschillende achtergronden, waardoor haast iedereen wel een herkenbaar iemand vindt in de film.

"Ik weet niet of ik er ook maar iets over mag zeggen. Maar wat ik wel kan zeggen is dat het script van Greta Gerwig geweldig is. Ik had de tijd van mijn leven. En ik ben heel dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van dit belachelijk coole project."

Het hele interview bij Collider vind je hier.

NieuwsFilm

meest populair