3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Princess (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Le-Van Kiet | Cast: Joey King, Dominic Cooper, Olga Kurylenko, e.a. | Te zien op: Disney+
Een eigenzinnige prinses wordt flink op de proef gesteld wanneer de troonopvolging aan de orde komt. De wrede en verknipte prins Julius met haar wil trouwen, maar dat weigert ze. Hij sluit haar op in haar vaders kasteel. Wat Julius echter niet weet, is dat deze prinses ontzettend goed met zwaarden is. Ze ontsnapt en gaat achter Julius aan om haar familie en koninkrijk te beschermen.

Brightburn (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yarovesky | Cast: Jackson A. Dunn, Elizabeth Banks, David Denman, e.a. | Te zien op: Prime Video
Tori en Kyle hebben een kinderwens, maar deze gaat maar niet in vervulling. Hun leven verandert compleet wanneer een mysterieuze capsule met daarin een baby vanuit de hemel op hun landerijen crasht. Ze besluiten het kind te adopteren en geven hem de naam Brandon. De jongen groeit echter op met ongekende, duistere superkrachten, waardoor de liefde van zijn ouders al snel verandert in doodsangsten.

The Grudge (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolas Pesce | Cast: Andrea Riseborough, Demián Bichir, Zoe Fish, e.a. | Te zien op: Netflix
Karen Davis, een Amerikaanse zuster, verhuist naar Tokyo voor haar werk en krijgt daar te maken met een wraakzuchtige geest die er een handje van heeft zijn slachtoffers te bezetten. Al snel begint Karen te vrezen voor haar eigen leven. Aan haar de taak om te proberen zo snel mogelijk een manier te vinden om de vloek te doorbreken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair