De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a.
Court Gentry, een schimmige CIA-sluipschutter, heeft vernietigende geheimen van de organisatie onthuld, waarna er een prijs op zijn hoofd komt te staan. Lloyd Hansen, zijn ex-collega die volledig is ontspoord, open een wereldwijde jacht op hem. Ondertussen wordt Gentry geholpen door agent Dani Miranda en die hulp blijkt hij hard nodig te hebben.

Ghostbusters: Afterlife (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a.
Phoebe verhuist met haar moeder en broertje naar een oude boerderij waar hun overleden opa ooit woonde. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten de kinderen besluiten of ze in de voetsporen van hun opa willen treden.

The Sea Beast (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Williams | Cast: Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, e.a.
Maisie Brumble, een jong weesmeisje, verstopt zich op het schip van een groep legendarische zeemonsterjagers. De grootste held onder hen is Jacob Holland. Als verstekeling gaat ze mee op een epische reis door onbekende wateren om uiteindelijk samen met Holland geschiedenis te schrijven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair