Spontane actie van Saoirse Ronan deed Ed Sheeran bijna lijden

Kreeg Ed Sheeran echt een tatoeage van Saoirse Ronan in de videoclip Galway Girl?

Vera 25 juli 2022 13:45 in Celebrity
De knappe Saoirse Ronan zie je op het moment in de film See how they run, een moordmysterie. De 28-jarige Amerikaans-Ierse actrice speelt in films, series en muziekclips. Zij heeft al een aantal prachtige rollen op haar naam staan.

Saoirse Ronan kreeg verschillende nominaties voor films als Atonement - als 13-jarige de jongste Oscar-genomineerde ooit - en Lovely Bones. Verschillende prijzen werden haar toegekend, waaronder een Golden Globe voor Lady Bird.

Echte tatoeage
Je vindt haar niet op social media. En interviews geeft zij niet vaak. Saoirse houdt veel buiten de spotlights. Maar de prangende vraag: Zette de 28-jarige actrice nu wel of niet in het echt een tatoeage op de arm van Ed Sheeran in de vrolijke muziekclip Galway Girl?

Voor degenen die de zanger kennen: Ed Sheeran zit onder de tatoeages. Sommige dingen in zijn clips gebeuren in het dagelijkse leven echt. Zo raar zou een echte tatoeage dan ook niet zijn.

Verkeerd gespeld
Toch kiezen zij ervoor dat Saoirse een nep-tatoeage-pen gebruikt. En maar goed ook! De gedachte was, dat zij de titel van het liedje 'Galway Girl' op zijn arm zou 'tatoeëren'. Maar Saoirse schreef met opzet verkeerd 'Galway Grill'.

Een spontane twist van haar karakter in de videoclip. Briljant, toch? Het leverde Ed Sheeran gelukkig geen permanente schade op.

Het artikel bij Irish Central vind je hier

NieuwsFilm