3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Gunpowder Milkshake (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Navot Papushado | Cast: Karen Gillan, Lena Heady, Paul Giamatti, e.a.
Sam werd als tiener in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een vooraanstaande huurmoordenaar. Ze werd opgevangen door de organisatie waarvoor haar moeder werkte en is inmiddels zelf ook opgeleid tot huurmoordenaar. Tijdens een klus komt ze voor een onmogelijke keuze te staan.

Queenpins (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aron Gaudet en Gita Pullapilly | Cast: Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Vince Vaughn, e.a.
De beste vriendinnen Connie en Jojo proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door met kortingsbonnen geld te besparen op hun boodschappen. Samen zetten ze een ingenieus couponkartel op en slagen ze erin om verschillende supermarktketens voor ruim veertig miljoen dollar op te lichten. De politie zit hen echter achteraan.

Mortal Kombat (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon McQuoid | Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, e.a.
De tovenaar Shang Tsung hoeft nog maar één vechttoernooi te winnen om de aarde over te kunnen nemen. Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, komt erachter dat hij de uitverkorene is om het samen met de grootste kampioenen de wereld te redden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair