3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 26 juli 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Rough Night (2017)
Regie: Lucia Aniello | Cast: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, e.a.
Tien jaar na hun studietijd zien vijf beste vriendinnen elkaar opnieuw voor een vrijgezellenfeest. Het gaat alleen gruwelijk mis wanneer de ingehuurde stripper plotseling het leven laat. De vrouwen besluiten zijn lijk te dumpen, maar dat gaat natuurlijk niet zonder problemen.

The Founder (2016)
Regie: John Lee Hancock | Cast: Michael Keaton, Nick Offerman, John Carroll Lynch, e.a.
De gebroeders McDonald's zijn echte pioniers. In een klein stadje runnen de twee een hamburgertent. Als de niet zo succesvolle, maar opportunistische verkoper Ray Kroc langskomt, ziet hij direct goudgeld in hun zaak. Kroc probeert de broers ervan te overtuigen dat zij hun zaak uit moeten bouwen tot wereldwijde fastfoodketen. De rest is geschiedenis.

Annihilation (2018)
Regie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a.
Als haar man verdwijnt tijdens een geheime missie, onderneemt bioloog Lena samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied dat zich steeds verder uitbreidt en zo de aarde dreigt op te slokken. Deze plek blijkt echter nog gevaarlijker dan gedacht en vol vreemde wezens te zitten.Lees ook:NieuwsFilm