Schuimbekken van de mondspoeling en dan zoenen op de set!

Schuimbekken van de mondspoeling en dan zoenen op de set!

Daisy Edgar Jones vertelt over verschillende rollen, waaronder 'Where the crawdads sing'

De Britse actrice Daisy Edgar Jones veroorzaakt een storm aan reacties op social media met haar hoofdrol in de film Where the crawdads sing. Waar zij vandaan komt en hoe zij zo goed is? Maar eigenlijk is de knappe 24-jarige al een tijdje een rijzende ster met haar rollen in de series Normal people, War of the worlds en Cold feet. Ook zal zij eerdaags verschijnen in de film Fresh.

De vriendelijke, ingetogen Daisy beantwoordt daarom een aantal belangrijke vragen van fans. Zo vertelt Daisy dat het gegons op social media waar is. Zij heeft inderdaad in het echt de ketting van Paul gekregen, nadat de serie Normal people afliep. In een fotolijstje als aandenken aan hun tijd samen op de set.

Op de vraag wie er beter zoent, Sebastian of Paul, reageert zij:
"Wat een ondeugende vraag! Dat kan ik niet zeggen. Eigenlijk waren beiden lief en leuk. Bij Paul werd de zoen wel onder Covid-regels gefilmd. We kregen een mondspoeling, vlak voordat we mochten zoenen. De mond ging alleen wel erg schuimen van de spoeling. Dat gaf de zoen wel extra dimensie."

Haar en accenten
Of een pony helpt om er beter uit te zien weet Daisy niet. Zij kreeg steeds geen baan. Maar toen zij toch een soort van een pony knipte, had zij steeds werk. Ze raadt aan:
"Misschien bij twijfel proberen? Alleen is een pony wel even werk in de ochtend met föhnen en een krulborstel en alles."

Daisy is heel blij dat haar uitspraak goed wordt ontvangen. En waarom zij kiest voor Ierse en Amerikaanse accenten. Hierop zegt zij het volgende:
"Ik kom eigenlijk uit Londen. Maar op de een of andere manier kies ik voor rollen die een accent hebben, anders dan de mijne. Ik denk dat ik met mijn eigen stem anders niet vind dat ik acteer. En acteren gaat beter als ik op mijn uitspraak moet letten. Ik ben eigenlijk heel verlegen van mijzelf, weet je."

De vragen plus antwoorden vind je bij British GQ op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair