Bioscoopbezoekers krijgen de schrik van hun leven met The Rock in vermomming

Bioscoopbezoekers krijgen de schrik van hun leven met The Rock in vermomming

Dwayne Johnson verrast mensen in de bioscoop bij DC Super Pets

Dwayne Johnson verrast vaak mensen in de bioscoop. Gewoon, omdat hij het waardeert dat zij naar een film van hem gaan. Voor de film DC Super Pets moet hij het iets anders aanpakken. Letterlijk. The Rock hult zich in een gigantisch pak van zijn karakter Krypto en loopt tegen de lamp. Ook weer letterlijk, want hij is te groot en raakt vervolgens een lamp.

Dwayne Johnson vertelt:
"Ik vind het geweldig om mijn publiek te bedanken. En vandaag doe ik dat iets anders dan anders. Ik ga als Krypto. Ook heb ik een speciaal cadeau weg te geven."

Hondje Krypto
In het filmpje op zijn Instagram-account zie je The Rock zich in het pak van Krypto wurmen. Hij loopt door de bioscoop en verschillende gezinnen staan enthousiast op hem te wachten. Kinderen rennen rond in capes en gaan op de foto met de karakters. Er zijn bovendien gratis snacks en cocktails te krijgen.

The Rock mag ook een lief puppy van een opvangcentrum overhandigen aan een gezin dat al een hele tijd een hondje wil hebben. Na wat foto's vertrekt hij weer mnaar voor de bioscoopgangers moet hij een blijvend - grote - indruk hebben gemaakt!

Het filmpje op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair