Wanneer staat 'Thor: Love and Thunder' op Disney+?

Wanneer staat 'Thor: Love and Thunder' op Disney+?

De 29e MCU-film komt uiteraard redelijk snel op streaming.

Een exacte datum voor de release van Thor: Love and Thunder op Disney+ is nog niet bekend, maar op basis van [film=https://www.filmtotaal.nl/film/33400]Doctor Strange and the Multiverse of Madness[/i] kunnen we wel zo ongeveer een datum prikken waarop de 29e film in het Marvel Cinematic Universe online wordt gezet op de streamer.

De tweede Doctor Strange-film verscheen begin mei 2022 en werd 47 dagen na de officiele verschijningsdatum op Disney+ gezet. Mocht dit ook het geval zijn met Thor: Love and Thunder dan verschijnt deze Marvel-film op of rond 24 augustus op de streamingdienst.

Thor 4 rond 24 augustus op Disney+
Er is wel een slag om de arm. De eerdere Marvel-films Shang Chi and the Legend of the Ten Rings en Eternals verschenen pas na zo'n drie maanden op Disney+. Dus het is nog even afwachten tot een officieel bericht van de streamer.

Overigens doet Thor: Love and Thunder het meer dan redelijk aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het miljard lijkt er niet als voor Doctor Strange 2 niet in te zitten, maar met $605 miljoen wereldwijd na drie weekenden zal Marvel Studios vast tevreden zijn.

De eerstvolgende MCU-producties zijn de series I Am Groot (10 augustus) en She-Hulk: Attorney at Law (vanaf 17 augustus) op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair