Kevin Feige doet een heel fijne belofte over 'Fantastic Four'-reboot

Kevin Feige doet een heel fijne belofte over 'Fantastic Four'-reboot

Een derde keer is waarschijnlijk ook niet zo interessant...

Goed nieuws (en oud nieuws), er komt eindelijk een Fantastic Four-verfilming naar het MCU. En nog meer goed nieuws tijdens de SDCC, deze verschijnt eerder dan verwacht, namelijk in november 2024.

En nu heeft Marvel Studio's kopman Kevin Feige nog meer informatie gegeven tegenover The Hollywood Reporter en één stukje daarvan heeft betrekking op de inhoud van het aanstaande verhaal.

Want waar de afgelopen jaren een gemiddelde Batman-film tot in den treure het oorsprongsverhaal van Bruce Wayne steeds maar bleef herkauwen, gaat dit met de F4 niet gebeuren, aldus Feige:

"Veel mensen kennen dit oorsprongsverhaal en de basis. Dus hoe pakken we dat aan en brengen we iets dat ze nog nooit eerder hebben gezien? We hebben de lat voor onszelf zeer hoog gelegd".

Samenstelling van het team
Fans kregen hun eerste kleine voorproefje (soort van) met Doctor Strange in the Multiverse of Madness, toen een versie van Reed Richards a.k.a Mr. Fantastic (John Krasinski) verscheen als lid van de Illuminati.

Of dit een stiekeme opbouw is naar hoe het daadwerkelijke kwartet van superhelden er uiteindelijk uit gaat zien, blijft natuurlijk afwachten.

NieuwsFilm

meest populair