'Deadpool 3' gaat de franchise compleet veranderen en verbeteren

'Deadpool 3' gaat de franchise compleet veranderen en verbeteren

Kevin Feige is ambitieus.

Marvel-baas Kevin Feige vertelde tijdens een recent interview dat hij wil dat de impact van Deadpool 3 op de franchise net zo groot moet zijn als op Thor: Ragnarok.

Toen Ryan Reynolds jaren geleden naar verluidt testbeelden van Deadpool online lekte, werd er ineens een film gemaakt. Die kwam in 2016 uit en was zo succesvol, dat ook andere R-rated comic-book verfilmingen mogelijk werden. Het vervolg was ook goed en maakte leuke verwijzingen naar de X-Men franchise en de moeizame pogingen om een continuïteit te bouwen.

Deadpool wordt nog beter
Nog voor de fusie van Disney en Fox was er al een Deadpool 3 in de maak. Reynolds grofgebekte personage maakt nu echter de oversteek naar Marvel Studios.

Vorig jaar zagen we daar een eerste hint naar. Reynolds maakte zijn quasi-debuut in het MCU in een promovideo samen met Korg. En dit jaar hoorden we dat Shawn Levy Deadpool 3 mag regisseren, een film die geschreven wordt door Reynolds, Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin.

Het wordt de eerste R-Rated MCU-film tot nu toe en verandert die franchise en zijn eigen franchise. Feige vertelde:

"Hoe verheffen we het op een manier, zoals we dat ook hebben kunnen doen met Civil War, Infinity War en met Ragnarok? Het is heel leuk om in de wereld van de Ryan Reynolds-show te zijn."

NieuwsFilm

meest populair