De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Luizenmoeder - De film (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ilse Warringa en Jan Albert de Weerd | Cast: Ilse Warringa, Rian Gerritsen, Leny Breederveld, e.a.
Na het wegvallen van directeur Anton, proberen juf Ank en de andere leraren van de Klimop er alles aan om de school overeind te houden. Geen gemakkelijke taak als je met veeleisende ouders en losgeslagen leerlingen te maken hebt. Een nieuwe interim-directeur komt met verregaande plannen voor digitalisering van het onderwijs. En dan breekt er ook nog eens een opstand uit onder de leerlingen.

Pipa (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro Montiel | Cast: Luisana Lopilato, Mauricio Paniagua, Inés Estévez, e.a.
Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, waar ze een zeer teruggetrokken bestaan leeft, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een verbrand lijk op haar land wordt gevonden. Tijdens de zoektocht naar de dader wordt ze gedwongen om geheimen uit haar verleden onder ogen te zien.

Purple Hearts (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Cast: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, e.a.
Cassie, een beginnende muzikante die hoopt door te breken, werkt 's nachts in een bar in Austin, Texas. Daar ontmoet ze Luke, een jonge marinier die binnenkort op missie wordt uitgezonden. Wanneer Cassie ziek wordt, besluiten de twee een verstandshuwelijk aan te gaan voor een betere ziektekostenverzekering. Door deze tragedie wordt hun neprelatie al snel maar al te echt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair