John Travolta deelt zijn droomvakantie - en die is best uniek!

John Travolta deelt zijn droomvakantie - en die is best uniek!

John Travolta deelt mooie beelden van zijn vakantie met familie en vrienden

De vakantie van John Travolta, je weet wel van Grease en Pulp Fiction, brengt een andere beleving. John heeft namelijk een vliegbrevet en gaat met zijn eigen privé-jet op pad. Hij deelt een mooi filmpje van zijn reis op Instagram.

De 68-jarige acteur meldt bij zijn bericht:
"Zomervakantie en een beetje werken met familie en vrienden."

Zomervakantie
Het is een schitterende dag. Op het filmpje stapt het reisgezelschap bepakt en bezakt het huis uit. Ze gaan aan boord van het vliegtuig, terwijl het personeel hen ontvangt.

Het vliegtuig oogt fris en schoon en luxueus met gezellige zithoeken. John Travolta zit zelf achter het stuur bij het opstijgen en landen.

Halve wereldreis
De reis gaat langs IJsland en Groot-Brittannië. Het gezelschap is aan het hiken in de bergen. Daarna zijn zij in een grote stad te vinden. Ook zie je beelden in de woestijn en aan het water. Het geheel oogt sportief.

Het ziet er naar uit dat zij een aantal landen aandoen. En dat kan ook met een eigen vliegtuig. Het gezelschap geniet vooral fijn van elkaar en alles wat zij zien. Heerlijk als je zo van land naar land kunt vliegen en een mooie belevenis uit kunt stippelen.

John Travolta was laatst te zien in The Fanatic, over een fan die flink over de grenzen van zijn idool gaat.

Het filmpje van de reis op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair