De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a.
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.

Purple Hearts (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Cast: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, e.a.
Cassie, een beginnende muzikante die bijklust als serveerster, heeft niets met de militairen die haar bar bezoeken. Dat verandert wanneer ze marinier Luke ontmoet. Cassie lijdt aan diabetes en wil met Luke trouwen om haar een betere zorgverzekering te krijgen. Al snel wordt hun relatie echter steeds serieuzer.

Pipa (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro Montiel | Cast: Luisana Lopilato, Mauricio Paniagua, Inés Estévez, e.a.
Voormalig agente Pipa leeft een teruggetrokken bestaan om tot rust te komen. Wanneer er een verbrand lijk op haar land wordt gevonden, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen. Tijdens de zoektocht naar de dader wordt ze gedwongen om geheimen uit haar eigen verleden onder ogen te zien.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair