'The Batman 2': Keert Colin Farrell terug als de Penguin?!

'The Batman 2': Keert Colin Farrell terug als de Penguin?!

Colin Farrell onthult of hij zou terugkeren om zijn rol als The Penguin te hernemen als Matt Reeves hem benadert voor zijn vervolg, The Batman 2.

Het succes van The Batman zette WB en DC ertoe aan een vervolg te lanceren. Robbert Pattinson en Reeves hebben getekend om terug te keren, hoewel een soortgelijke toezegging van de andere acteurs nog moet worden bevestigd.


Bekijk de afbeelding

Farrell's terugkeer
In gesprek met ET onthulde Colin FarrellColin Farrell dat hij zeker terug zou komen om zijn rol als The Penguin in The Batman 2 te hernemen als hij de kans zou krijgen. De acteur zei dat zijn tijd aan The Batman uitzonderlijk plezierig was.

"Oh mijn god, neem je me in de maling?! Het is zo leuk, maak je een grapje? Ik heb het blok al rond geweest man. Maar dit, dit was echt een genot"



Farrell's nieuwe opmerkingen echoën de gevoelens van zijn mede-ster Paul Dano, die eerder zijn wens uitsprak om zijn rol als The Riddler te hernemen in The Batman 2.


Bekijk de afbeelding

Ontwikkelingen Batman 2
Aangezien de ontwikkeling van The Batman 2 nog in een vroeg stadium zit, is het moeilijk te garanderen dat Farrell zal terugkeren voor de film. De film concentreerde zich eerder op de opbouw van The Penguin's opkomst naar de macht, om hem klaar te stomen voor een groter verhaal later. De kans is dus groot dat we meer zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair