Nog twee topacteurs voor 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two'

Nog twee topacteurs voor 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two'

Er komt meer en meer naar buiten over de achtste en laatste Mission: Impossible-film.

Nieuwe foto's van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two hebben onthuld dat Nick Offerman en Janet McTeer hun opwachting zullen maken naast Tom Cruise in de film. Lees verder voor meer over het achtste en laatste deel van de Mission-franchise.

Details over het verhaal van beide Dead Reckoning-films worden nog geheimgehouden, maar we weten wel dat Esai Morales een mysterieuze schurk speelt en Hayley Atwell een belangrijke rol speelt in deze hekkensluiters. Andere nieuwe toevoegingen zijn Pom Klementieff, Cary Elwes, Charles Parnell, Shea Whigham en Indira Varma.

Het regent topacteurs
De toevoeging van Offerman en McTeer aan de cast van Dead Reckoning Part Two werd onthuld via twee foto's in een nieuwe tweet van regisseur Christopher McQuarrie. Je kunt de tweet hieronder bekijken:



Vorige week werd nog aangekondigd dat ook Holt McCallany werd toegevoegd aan de cast van de film. Hij zal de Minister van Defensie spelen en ongetwijfeld gelinkt zijn aan de militaire pief die Offerman lijkt te spelen.

De releasedata van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One en Part Two zijn al verschillende malen verschoven. Nu is het zo dat Part One verschijnt in juli 2023 en Part Two in juni 2024.

NieuwsFilm

meest populair