'Grote kans dat Warner Bros. ook 'The Flash' in de prullenbak gooit'

'Grote kans dat Warner Bros. ook 'The Flash' in de prullenbak gooit'

Na het schrappen van 'Batgirl' zou de studio nu vooral worstelen met het vermeende wangedrag Ezra Miller.

De kans bestaat dat ook The Flash niet meer zal worden uitgebracht. Warner Bros. zou nog altijd niet weten wat men aan moet met de DC-film na alle negatieve publiciteit rondom hoofdrolspeler Ezra Miller. Dat schrijft Variety.

Vandaag werd bekend dat Warner Bros. de release van Batgirl, een film die exclusief bedoeld was voor HBO Max, volledig heeft geschrapt. Nu blijkt dat ook de toekomst van een andere DC-productie op het spel staat.

Negatieve publiciteit
Variety schrijft dat David Zaslav, de grote baas van het mediaconglomeraat Warner Bros. Discovery, nog altijd worstelt met de vraag of het verstandig is om The Flash uit te brengen. De superheldenfilm zou volgend jaar zomer in de bioscopen moeten verschijnen, maar mogelijk verdwijnt dus ook deze prent in de prullenbak.

Dat zou vooral te maken hebben met hoofdrolspeler Ezra Miller. Hen is de afgelopen maanden meermaals negatief in het nieuws gekomen. Zo zou de acteur zich schuldig hebben gemaakt aan ongepast gedrag in een karaokebar, het slopen van woningen en werd hen laatst zelfs beschuldigd van het groomen van een tienermeisje.

Andere opties
Sommige fans vragen zich inmiddels af of het mogelijk is om Miller te vervangen in de film door een andere acteur. Dat lijkt echter niet realistisch. Miller speelt meerdere rollen in de film. Hen vervangen is daarmee haast onmogelijk en zou enorme kosten met zich meebrengen.

Sowieso hangt er aan The Flash al een behoorlijk prijskaartje. De productie heeft tot nu toe al zo'n 200 miljoen dollar gekost, buiten marketing. Daarmee is de film ook stukken duurder dan Batgirl, die zo'n 90 miljoen zou hebben gekost.

Dat maakt de beslissing over het al dan niet volledig schrappen van het project ook een stuk lastiger. Mogelijk volgt snel meer nieuws.

NieuwsFilm

meest populair