Black Panther 2 ster onthult hoe Shuri omgaat met het verlies van T'Challa

Black Panther 2 ster onthult hoe Shuri omgaat met het verlies van T'Challa

Letitia Wright onthult hoe Shuri omgaat met het verlies van haar broer, T'Challa (Chadwick Boseman), in Ryan Coogler's Black Panther: Wakanda Forever.

Marvel Studios groen licht geven voor het vervolg op Black Panther was een no-brainer. De film uit 2018 is een van de beste die de MCU tot nu toe te bieden heeft. Black Panther: Wakanda Forever brengt het vervolg van het verhaal van de Wakandans.


Bekijk de afbeelding

Chadwick Boseman
Helaas kreeg Black Panther 2 een plotselinge en tragische ontwikkeling te verwerken met de dood van Chadwick Boseman in 2020. Een tijd lang wist Marvel Studios niet zeker hoe ze verder zouden gaan met het project. Uiteindelijk kwam iedereen samen en bedacht een manier om Black Panther te herwerken: Wakanda Forever om T'Challa en Boseman's nalatenschap te eren.



Shuri
Wat het verhaal betreft, zou Wakanda ook rouwen om de dood van zijn koning, wat een groot deel van het verhaal zal uitmaken omdat het alle hoofdrolspelers in het vervolg raakt. Dat geldt ook voor zijn jongere zus, Shuri, met wie hij een hechte band had.

In een gesprek met Black Nerd Girls op San Diego Comic-Con, praat Wright over hoe de dood van T'Challa Shuri beïnvloedt in Black Panther: Wakanda Forever.


Bekijk de afbeelding

"Shuri is zeker verteerd door haar werk. Het verlies van haar broer zorgt ervoor dat ze zo in beslag genomen wordt door haar werk dat ze creëert op een ander niveau, op een hoger niveau eigenlijk. Dus er is zoveel nieuwe technologie om naar uit te kijken, en ik denk dat dat is waar haar sweet spot is op dit moment. Zoals, "Hoe verwerk ik dit? En ze gooit al haar energie, nog meer, in technologie. Dus, er zijn een hoop coole nieuwe dingen om naar uit te kijken."

De gebeurtenissen van Black Panther: Wakanda Forever zal het einde betekenen van Fase 4. Wakanda zal niet alleen te maken krijgen met het verlies van zijn geliefde leider, maar zal het land ook te maken krijgen met een gloednieuwe crisis als ze het opnemen tegen Namor en de Atlantiërs.

NieuwsFilm

meest populair