Zo ziet Margot Robbie uit 'Barbie' eruit zonder make-up

Zo ziet Margot Robbie uit 'Barbie' eruit zonder make-up

Margot Robbie deelt haar eigen unieke schoonheidsroutine

Margot Robbie is een van de best betaalde actrices wereldwijd. Dat komt door haar unieke, vrouwelijke wijze van kijken naar films en het feit dat zij tegenwoordig zowel producer als actrice is. Daarnaast heeft de 32-jarige actrice uit Barbie en Once upon a time in Hollywood uiteraard ook een knappe wijze van acteren en een waanzinnige uitstraling.

Die uitstraling start met een gezonde, vlekkeloze huid. Voor haar huid en lijf heeft Margot Robbie de perfecte verzorgingsroutine ontwikkeld. Die stappen deelt zij met Vogue in een filmpje op YouTube.

Schoonheidsroutine
De knappe Australische actrice neemt uitgebreid haar routine met Vogue door om te komen tot de prachtige look die zij heeft. Margot laat in het filmpje zien, dat zij er al prachtig uitziet zonder make-up. Maar je ziet ook dat haar huidverzorging het verschil maakt.

Voor het uitbeelden van een personage is, naast de juiste kleding en vele lagen make-up, vooral een vlekkeloze huid nodig. Feit is wel, dat je als actrice een dagtaak hebt aan jouw lijf. Er goed uitzien levert je immers rollen op die je wilt.

Het filmpje staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair