Hollywoodhunk Brad Pitt besluit te gaan 'strippen' tijdens interview

De acteur is momenteel druk met het promoten van zijn nieuwste film 'Bullet Train' en belandt daarbij regelmatig in bijzondere situaties.

FilmTotaal 5 augustus 2022 18:13 in Celebrity
Brad Pitt blijft zonder twijfel een van de meest begeerde Hollywoodsterren. In een nieuw interview bewijst hij opnieuw een absolute hunk te zijn wanneer hij zijn shirt spontaan uit begint te trekken voor de camera.

Pitt is momenteel druk met het promoten van zijn nieuwste film Bullet Train. Dat doet hij onder meer samen met zijn tegenspelers Aaron Taylor-Johnson en Brian Tyree Henry.

Met of zonder shirt
Tijdens een interview met Josh Horowitz's Sultry Quiz voor Comedy Central kregen Taylor-Johnson en Henry de opdracht om te raden of Pitt bepaalde handelingen zonder shirt aan heeft verricht in een van zijn vele films.

Zo werd onder meer verwezen naar een scène uit Fight Club (1999) waarin Pitt met ontbloot bovenlijf te zien is. Toen daar ook nog eens beelden van werden vertoond, reageerde de acteur behoorlijk geestig en sportief.

"Ik ga dit interview verder zonder shirt aan doen als we hier nog lang naar blijven kijken", grapte hij nadat hij met zijn ogen had gerold.

Toen begon hij zijn gele jacket open te ritsen en trok hij zijn shirt - met enige hulp van zijn collega's - omhoog. Daarbij waren onder meer een aantal van zijn tatoeages zichtbaar.NieuwsFilm