Nieuwe 'Predator'-film scoort waanzinnig goed op Rotten Tomatoes

Waarom draait deze dan niet in de bioscoop.

Bram de Groot 5 augustus 2022 13:57 in Algemeen
De afgelopen jaren werden er enkele Predator-films gemaakt, maar deze wisten niet echt te overtuigen en steeds werd er een nieuwe poging gedaan om de franchise nieuw leven in te blazen. Nu is er een groot succes met Prey.

Een paar dagen geleden plaatsten we al de eerste recensies op FilmTotaal en nu lijkt ook de definitieve Rotten Tomatoes-score bekend. Op het moment van schrijven staat de film van regisseur XX op een uitstekende 91 procent na 125 recensies, met een 7.60/10 als gemiddelde beoordeling.

"Prey is de zeldzame actiethriller die adrenaline doet stijgen zonder te beknibbelen op personageontwikkeling. Prey is een Predator-vervolg dat goed is uitgevoerd," luidt de critics consensus.

Publiek ook al erg tevreden
Ook de publieksscore voor Prey ziet er goed uit. Op het moment van schrijven noteert de Audience Score op Rotten Tomatoes namelijk 86 procent met een 4.3/5 als gemiddelde beoordeling.

Met dergelijke goede beoordelingen zou je je bijna kunnen afvragen waarom 20 Century Studios de film niet uitbrengt op het witte doek. Vanaf vandaag staat Prey op Disney+.NieuwsFilm