Kindsterretje vertelt over oneerlijke tijd met Ariana Grande bij Nickelodeon

Het was niet altijd feest voor kinderen bij Nickelodeon

Vera 6 augustus 2022 17:50 in Celebrity
"Ik was er klaar mee, toen Ariana Grande vol enthousiasme vertelde dat zij de dag ervoor spelletjes had gespeeld bij Tom Hanks thuis," vertelt Jennette McCurdy, terwijl zij geen extra filmprojecten mocht oppakken van Nickelodeon en Ariana Grande wel.

De nu 30-jarige Jennette McCurdy, bekend van films als Pet en Swindle - ook van Nickelodeon, speelt ook in een aantal series van Nickelodeon. Ze schreef haar memoires op, over haar tijd als kind bij Nickelodeon, en die herinneringen van haar zijn niet al te best.

Memoires
Het boek 'I'm glad my mom died' ligt binnenkort bij de boekhandel. Jennette McCurdy startte als 15-jarige in series als 'iCarly' en 'Sam & Cat'. Ze vertelt dat zij werd uitgebuit. En dat dat soms ging om mensen die dat niet eens door hadden. Andere mensen wisten wel waar zij mee bezig waren, toen ze haar fotografeerden bij het omkleden en haar aanmoedigden alcohol te drinken.

Jennette stond erop dat haar moeder altijd aanwezig was, omdat zij zich niet veilig voelde. Maar haar moeder greep niet in. Waarschijnlijk omdat zij dacht, dat dat zo hoorde in de filmwereld. Hoe dan ook: Jennette werd veel geld geboden om te zwijgen over wat er bij Nickelodeon gebeurde, maar Jennette weigerde.

Het artikel bij ET Canada staat hier.

NieuwsFilm