Deze 5 topfilms kan je vanaf deze week zien op Netflix en Prime Video

We lichten nieuwe releases op Netflix en Prime Video toe.

Jim Pedd 8 augustus 2022 20:30 in Featured
Elke maandag zetten we de grootste releases op een rij van de streamingdiensten die op dit moment domineren: Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max. Deze week hebben we tips van Netflix en Prime Video; van de rest is helaas geen titel bekend gemaakt vooraf.

Código Emperador (2022)
Regie: Jorge Coira | Cast: Luis Tosar, Alexandra Masangkay, Georgina Amorós, Denis Gómez | Releasedatum: 8 augustus op NETFLIX
De agent Juan is werkzaam voor de veiligheidsdiensten, maar brengt ook verslag uit aan een organisatie die zich met illegale activiteiten inlaat. Officieel bestaat zijn missie eruit terreuraanslagen te voorkomen, al wordt Juan gedwongen grenzen te overschrijden en misdaden, begaan door mensen in machtsposities, te verdoezelen. Hoe ver wil hij gaan om zijn plicht te vervullen?

Gönül (2022)
Regie: Soner Caner | Cast: Erkan Kolcak Kostendil, Hazar Ergüclü, Bulent Yarar, Ali Seçkiner Alici | Releasedatum: 10 augustus op NETFLIX
Terwijl hij een serenade geeft op een huwelijk, valt een nomadisch muzikant plotseling voor de bruid. Zij besluit met hem te vertrekken. Maar haar familie pikt dat niet en dus vluchten ze voor hun levens.

13: The Musical (2022)
Regie: Tamra Davis | Cast: Josh Peck, Debra Messing, Rhea Perlman, Peter Hermann | Releasedatum: 12 augustus op NETFLIX
Na de scheiding van z'n ouders, verhuist Evan Goldman van New York naar een klein dorp in Indiana. Terwijl z'n dertiende verjaardag nadert, moet Evan leren omgaan met de complexe sociale verhoudingen op z'n nieuwe school en nieuwe vrienden zien te maken. Daarom besluit hij van z'n bar mitswa het coolste feest ooit te maken.

Day Shift (2022)
Regie: J.J. Perry | Cast: Jamie Foxx, Dave Franco, Steve Howey, Scott Adkins | Releasedatum: 12 augustus op NETFLIX
Een hardwerkende man wil dat zijn scherpzinnige achtjarige dochtertje niets tekortkomt. Zijn alledaagse werk bestaat eruit zwembaden in San Fernando Valley schoon te maken. Dit is echter een dekmantel voor het echte werk dat hij uitvoert: op vampiers jagen.

Escape from Mogadishu (2021)
Regie: Seung-wan Ryoo | Cast: Yun-seok Kim, In-seong Jo, Jun-ho Heo, Kyo-hwan Koo | Releasedatum: 12 augustus op PRIME VIDEO
Het is 1991. Mogadishu, de hoofdstad en meest bevolkte stad van Somalië wordt verscheurd door een burgeroorlog. Het personeel en de gezinnen van de Zuid-Koreaanse ambassade, geïsoleerd en zonder enige communicatie, moeten het hoofd bieden aan een hagel van kogels en granaten. Op een nacht klopt personeel van de Noord-Koreaanse ambassade op de deur en vraagt om hulp. De mensen van beide ambassades hebben één doel, ontsnappen uit Mogadishu.

NieuwsFilm