Zo ziet de prachtige Selena Gomez eruit zonder make-up en gehuld in slechts een handdoek

Zo ziet de prachtige Selena Gomez eruit zonder make-up en gehuld in slechts een handdoek

Sommige sterren hebben weinig nodig, anderen meer

Gekleed in slechts een handdoek laat Selena Gomez haar ochtendroutine zien. Selena Gomez kennen we allemaal wel van een film, serie of liedje. Als kindsterretje hebben wij haar zien opgroeien. En weet jij, dat deze 30-jarige actrice en zangeres ook stemmen inspreekt voor films als Hotel Transylvania 3: Summer vacation?

De goedlachse Selena Gomez heeft al veel nominaties en prijzen mogen ontvangen voor haar werk. Naast alles wat zij doet, richt zij zich ook op mode en verzorgingsproducten en haar fans. Haar TikTok-filmpjes zijn vaak motiverend en opbouwend. En zij durft zonder make-up in beeld te komen, zoals je hieronder in het filmpje aantreft.

Vlekkeloos
Voor film- en televisiewerk is het vaak belangrijk een goede huid en een gezond lijf te hebben. De huid moet vlekkeloos zijn om mee te beginnen. Daarna zorgen vele lagen make-up en de juiste kleding voor die geweldige uitstraling. Selena Gomez deelt daartoe regelmatig haar huidverzorging en make-up online, want die betere huid willen haar fans ook.

Die vlekkeloze look maakt Selena Gomez voor iedereen mogelijk. In slechts een handdoek gehuld laat zij zien, wat zij gebruikt. Selena ziet er heerlijk fris uit en dat komt eigenlijk alleen door al het werk dat zij erin stopt. Je ziet een gezond en fit lijf, reeds onthaard en goed gevoed. Een routine dat zij al jaren terug eigen heeft gemaakt. En dat heeft resultaat.

Ochtendroutine
De ochtendroutine van Selena Gomez start met een heerlijke douche. Ze oogt fris en fruitig. Ze heeft haar haren gewassen en laat zien dat zij een masker pakt, een mist op haar gezicht spuit en haar lippen extra verzorgt.

Ze gebruikt onder meer een crème en bodylotion en brengt make-up aan. Veel van haar producten zijn van de verzorgingslijn 'Rare Beauty'. Gekleed in casual kleding met stoere jack en zonnebril is zij klaar om op pad te gaan.

Sommige sterren hebben weinig nodig en anderen meer. Het filmpje op TikTok staat hieronder.

@selenagomez Morning routine before make up! @Rare Beauty ♬ my hair - Ariana Grande


NieuwsFilm

meest populair