Nooit vertoonde enge scène uit 'The Amazing Spiderman' gevonden

Nooit vertoonde enge scène uit 'The Amazing Spiderman' gevonden

Verknipte scène teruggevonden van Zoey Deutch, actrice uit 'Not Okay'

De prachtige Zoey Deutch doet het goed als tienerster in series en films. De inmiddels 27-jarige actrice speelt ook in Not okay, een film over influencers. Ze lijkt succesvol, maar dat komt niet zonder slag of stoot.

Als acteur moet je veel audities en scenes doorlopen. Je moet 'nee' leren incasseren en hopen dat je rol niet uit de film wordt geknipt. Zo speelde Zoey Deutch ooit in The Amazing Spiderman een rolletje. Zij haalde de uiteindelijke film in 2012 niet, ondanks een bloedstollende gebeurtenis en geweldig acteerwerk.

Zoey Deutch grapt:
"Ik speelde meisje op het toilet, dat aangevallen wordt door een hagedis. Je hebt me vast gezien? Ik had geen tekst."

"Ik was zo blij met dat rolletje! Ze gebruikten de scène als teaser voor de film op het event Comic-Con. Mensen om mij heen dachten dat ik een grote rol had in de film. Maar ik wist van niets. Dus ging ik naar die film. En bleek ik uit de film geknipt te zijn. Mijn einde was dus niet zo goed."

Verknipte scène
Maar de medewerkers bij The Jimmy Fallon Show hebben die verknipte scène kunnen bemachtigen en met wat techniek maakten zij er zelf wat moois van. Je ziet Zoey Deutch samen met een collega-acteur verstijven van angst. Ze drukken zich plat tegen de muur, terwijl een enorme hagedis verschijnt. De hagedis stopt even en likt haast haar gezicht.

Zoey Deutch is blij verrast. Zulke footage zie als acteur vaak nooit meer. Droog zegt zij:
"Dat was interessant. De afgelopen tien jaar is CGI een stuk beter geworden. En ik hoop mijn acteerwerk ook."

Het filmpje op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair