'Brad Pitt houdt lijst bij van acteurs die hij niet kan uitstaan'

'Brad Pitt houdt lijst bij van acteurs die hij niet kan uitstaan'

Aaron Taylor-Johnson kwam met een opvallende onthulling over de Hollywoodster.

Aaron Taylor-Johnson mocht deze week een bijzondere prijs in ontvangst nemen op het Internationaal Filmfestival van Locarno. Daarbij kwam hij met een opvallende anekdote over Brad Pitt, met wie hij in de actiethriller Bullet Train te zien is.

Tijdens de openingsceremonie van het Zwitserse filmfestival draaide het allemaal om Aaron Taylor-Johnson. Hij kreeg de zogenaamde Excellence Award Davide Campari uitgereikt; een prijs die wordt toegekend aan jonge en talentvolle filmsterren.

"Voorheen noemde ik mezelf vader en parttime-acteur. Tegenwoordig voel ik me comfortabeler om de acteur in mij te vieren", vertelde hij op het podium.

Lijstjes maken
Ook nam hij de tijd om zijn Bullet Train-collega Brad Pitt te bedanken voor diens steun. Volgens Taylor-Johnson is Pitt simpelweg een erg aardige man.

"Ik het het idee dat hij in een nieuwe levensfase is beland", zei hij over hem. "Hij wil licht en plezier in de wereld brengen en zichzelf omringen met mensen die het leuk willen hebben met elkaar".
Vervolgens kwam Taylor-Johnson met een opvallende anekdote over Pitt. De acteur blijkt lijstjes bij te houden van mensen met wie hij absoluut nooit meer wil samenwerken.

"Als acteur werk je met veel andere Hollywoodsterren en na een tijdje begin je lijstjes voor jezelf te maken van mensen met wie je absoluut nooit meer wilt samenwerken", legde Taylor-Johnson uit.

"[i[Brad heeft ook van die lijsten: een voor de mensen die hij leuke collega's vond en een voor mensen die hij niet kon uitstaan[/i]".

Nu zijn we natuurlijk ontzettend benieuwd welke namen er allemaal op dat laatste lijstje staan, maar dat zal waarschijnlijk geheim blijven.

NieuwsFilm

meest populair