Collega 'Trinity' uit 'The Matrix' deelt ervaringen met Keanu Reeves

Collega 'Trinity' uit 'The Matrix' deelt ervaringen met Keanu Reeves

Keanu Reeves op de 100-lijst van meest invloedrijke personen

Carrie-Anne Moss heeft al in veel films gespeeld, maar de meesten zullen haar kennen als 'Trinity' uit The Matrix-films. Al ruim twintig jaar speelt zij samen met Keanu Reeves in deze delen. Het laatste deel The Matrix Resurrections kwam vorig jaar uit.

Time magazine vroeg de knappe 54-jarige Canadese actrice en fotomodel, naar aanleiding van hun 2022-editie over de 100 meest invloedrijke personen, te vertellen over de 57-jarige acteur die 'Neo' zo goed neerzet in de films. En dat doet zij graag!

Zo zegt Carrie-Anne Moss:
"Keanu is bekend om zijn vriendelijke, gulle persoonlijkheid, ondanks het feit dat hij zo beroemd is. Hij is uniek."

"De acties van deze knappe, getalenteerde, succesvolle en toegewijde acteur zijn een verademing voor zoveel anderen die op een voetstuk zijn geplaatst."

"In deze vaak onvriendelijke en oppervlakkige wereld brengt een vriend als Keanu hoop."

Herinneringen
Op de jaarlijkse 100-lijst van Time Magazine staan ook Zendaya, Mary J. Blige, Simu Liu, Kris Jenner en Pete Davidson. Carrie-Anne Moss en Keanu Reeves ontmoetten elkaar bij een screentest voor de eerste film.

Carrie-Anne herinnert zich:
"Keanu was zoals hij altijd is: vriendelijk, gul en bedachtzaam. Hij was altijd degene die aan het einde van een intense trainingsdag kwam vragen of alles goed ging. En dat deed hij ook nu weer."

Het volledige artikel staat hier.

NieuwsFilm

meest populair