De meest motiverende woorden ooit zijn wel die van Arnold Schwarzenegger

Het beste advies van Arnold Schwarzenegger ooit

Vera 8 augustus 2022 16:28 in Celebrity
De 75-jarige Arnold Schwarzenegger is meer dan een acteur. Zo motiveert hij graag anderen verder met de kennis die hij heeft opgedaan. Op social media circuleert al een tijd een filmpje over een toespraak die hij hield voor een groep afgestudeerden. Dat filmpje bevat misschien zijn beste advies ooit.

Arnold Schwarzenegger uploadde deze toespraak van de week op TikTok, zodat hij ook daar de jongere generatie verder kan motiveren. Zo vertelt hij, in waarschijnlijk de beste motivational video ooit, naar aanleiding van zijn eigen ervaringen:

"Werk zo hard als je kunt. Er is geen magische ticket. Je zult moeten werken en werken en werken. Ik word er gek van dat mensen zeggen dat zij niet elke dag naar de sportschool kunnen voor een workout van vijfenveertig minuten. Of je nu mentaal of fysiek vooruit wilt gaan: je zult ervoor moeten werken. Elke dag."

"Ik ging studeren. Ik werkte in de bouw. Ik volgde acteerlessen. En ik bracht uren door in de sportschool. Ik deed het allemaal. Ik heb geen minuut verspild."

"Ik vind het dan ook absurd dat mensen zeggen dat zij geen tijd hebben. Je hebt vierentwintig uur op een dag. Daar slaap je zes uur van. Dus blijven er achttien uren over. Nu zie ik iemand in het publiek het hoofd schudden met 'Ik slaap acht uur'. Wel, dan heb je nog altijd zestien uren over. Of slaap sneller!"

Arnold Schwarzenegger is met pensioen, maar is af en toe voor een filmpje te porren. Zo werkte hij laatst mee aan de film Terminator Dark Fate.
Zijn motivational video 'Work your ass off' op TikTok staat hieronder.

@arnoldschnitzel Work your ass off! #fyp ♬ original sound - Arnold


NieuwsFilm