Idris Elba teaset enorm nieuw DC-project voor zijn personage Bloodsport

Maar of het een film of serie betreft, is nog niet duidelijk.

Jeffrey Kouters 9 augustus 2022 09:51 in Algemeen
Idris Elba is niet alleen in het Marvel Cinematic Universe te zien als Heimdall, maar speelt ook de rol van schurk Bloodsport in het DC Extended Universe. De acteur heeft in een nieuw interview verklapt dat er een groot DC-project voor hem in de pijplijn zit.

Het avontuur van Idris Elba in het DC-universum is nog niet afgelopen. Vorig jaar werd zijn personage Bloodsport geïntroduceerd in The Suicide Squad van James Gunn en aangezien hij de missie van Task Force X overleefde, is het nu de vraag wanneer hij opnieuw te zien zal zijn.

Eigen serie
Onlangs ontkende Gunn dat hij een aparte HBO-serie rondom Bloodsport aan het ontwikkelen was, dus een serie lijkt niet direct aan de orde te zijn. Maar er staat dus wel iets anders op de planning voor Elba, zo teasede de acteur deze week in een interview ter promotie van zijn aankomende prent Beast.Andere opties
Het is dus nog even afwachten waar Elba het precies over heeft. Misschien krijgt hij een rol in het tweede seizoen van Peacemaker, eveneens een project van Gunn? Of zou Warner Bros. een vervolgfilm op The Suicide Squad aankondigen?

We gaan het zien.

NieuwsFilm