Zo ziet de beeldschone Kate Hudson uit 'Deepwater Horizon' er zonder make-up uit

Fris en fruitig in vijf minuten

Vera 9 augustus 2022 13:25 in Celebrity
De beeldschone, 43-jarige actrice Kate Hudson ziet er in films vaak uit alsof zij weinig make-up op heeft. Toch gaan er flink wat lagen make-up op haar gezicht en decolleté, zodat haar uitstraling perfect is, zoals laatst in de film Music.

Waar sommigen niet gezien willen worden zonder make-up op het gezicht, vindt Kate Hudson een bloot gezicht geen punt. Op haar Instagram-account laat zij regelmatig zien hoe zij privé van haar bestaan geniet. Ze heeft vaak haast geen make-up op. En dat heeft zij ook niet nodig. Het draait immers om de verzorging van de huid.

Huidverzorging
In een Instagram-bericht toont zij welke huidverzorging zij in de ochtend gebruikt. Gehuld in een mouwloos shirt ziet zij er fris en fruitig uit. Maar schrik niet, zij gebruikt een rij aan producten, want een van de meest gewilde actrices word je niet zomaar.

Zo gebruikt zij twee verschillende potjes met serum, een crème, een oogcrème, zonnebrand, concealer, bronzer, nog een bronzer, highlighter, oogschaduw, mascara en lipgloss. Tussendoor werkt zij haar wenkbrauwen bij.

Vlekkeloos
Dit alles, om eruit te zien alsof zij niets gebruikt. Het geeft een eerlijk beeld van de dagelijkse verzorging die nodig is om er vlekkeloos uit te zien in een film.

Het bericht op Instagram van de actrice uit Deepwater Horizon staat hieronder. Ze schrijft:
"Begin elke dag met mijn Juice Beauty. Vandaag is het in slechts vijf minuten gaan!"NieuwsFilm