3 gave actiefilms op Netflix om direct te kijken

Veel fantasierijke films met de nodige epische actie op Netflix.

Bram de Groot 10 augustus 2022 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie titels werd wisselend ontvangen, maar bieden we het nodige epische vermaak. Heb jij ze nog niet gezien? Zet ze op je watchlist?

Van Helsing

Regie: Stephen Sommers | Hoofdrollen: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, David Wenham, Robbie Coltrane, Elena Anaya, Richard Roxburgh, Kevin J. O'Connor | Kijk nuOost-Europa, negentiende eeuw. De beroemde vampierjager Gabriel van Helsing is op een missie om het kwaad te overwinnen. Niet alleen Dracula, ofwel Vladislaus Dragulia, heeft zijn aandacht, maar ook het monster van Frankenstein en The Wolf Man passeren de revue.

Warcraft

Regie: Duncan Jones | Hoofdrollen: Toby Kebbell, Travis Fimmel en Dominic Cooper | Kijk nuOok bekend onder de titel Warcraft: The Beginning moest dit een eerste deel worden in een reeks films gebaseerd op de bekende game. Dit is er (tot op heden) niet van gekomen, maar dat neemt niet weg dat Warcraft voldoende episch vermaak biedt voor de liefhebbers. En die zijn er waarschijnlijk genoeg.

Tomb Raider

Regie: Roar Uthaug | Hoofdrollen: Alicia Vikander, Kristin Scott Thomas, Daisy Ridley, Dominic West, Walton Goggins, Derek Jacobi, Hannah John-Kamen | Kijk nuZeven jaar na de verdwijning van haar vader, heeft de 21-jarige Lara geweigerd de leiding over zijn wereldwijde zakenimperium over te nemen. In plaats daarvan werkt ze nog als fietskoerier in Londen, en studeert ze op de universiteit. Uiteindelijk raakt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist ze naar zijn laatst bekende locatie: een tombe op een eiland ergens voor de kust van Japan. Opeens staat er veel op het spel voor Lara, die tegen de keer en enkel bewapend met haar scherpe geest, blinde vertrouwen en inherente koppigheid, moet leren zichzelf voorbij haar grenzen te gaan. Dit terwijl ze naar het onbekende reist. Mocht ze dit gevaarlijke avontuur overleven, zal het haar vormen, en de naam Tomb Raider doen verdienen.

NieuwsFilm