Deze absolute topfilm wordt erg goed bekeken op Netflix

Green Book komt de Netflix Top 10 binnen.

Bram de Groot 10 augustus 2022 22:30 in Algemeen
Sinds begin deze maand staat de dramakomedie Green Book op Netflix. De Oscarwinnaar uit 2018 is nu ook de bekende Netflix Top 10 binnengedrongen en wie weet kruipt deze komende dagen verder omhoog.

Op dit moment staat de film van regisseur Peter Farrelly namelijk op de tiende stek en dat is toch wel wat laag voor de film die nog een aantal jaar geleden op handen werd gedragen.

Green Book in Netflix Top 10
In Green Book zijn de hoofdrollen voor het duo Viggo Mortensen en Mahershala Ali die een Oscar won voor zijn rol. Mortensen moest het doen met een nominatie.

Je kunt Green Book nu hier kijken op Netflix.


In Green Book is de Italiaans-Amerikaanse Tony Lip een uitsmijter die uit de Bronx komt. Hij wordt ingehuurd om dr. Don Shirley rond te rijden. De Afro-Amerikaanse man is een eersteklas pianist die op tournee gaat. Omdat ze van Manhattan naar het zuiden van Amerika reizen, moeten ze steun vinden in een speciale reisgids die hen de plaatsen toont waar het veilig is voor Afro-Amerikanen.

Het tweetal zal geconfronteerd worden met racisme en andere gevaren, maar ook met onverwachte menselijkheden en humor. Ze zullen hun verschillen aan de kant moeten schuiven als ze de reis van hun leven willen overleven.

NieuwsFilm