Controversiële 'The Flash'-acteur weer verschenen op filmset

Een groeiende lijst aan aanklachten en misdragingen weerhoudt de acteur er niet van zijn werk voor te zetten.

Mitchell 10 augustus 2022 10:42 in Algemeen
Ezra Miller is de laatste tijd veel in opspraak geweest door zijn conflicten met de wet, maar dat heeft hem niet gestopt om op de sets van DC-projecten te verschijnen. Volgens The Hollywood Reporter is Miller gespot op de set voor extra opnames voor het stripboekenuniversum.

Het is onduidelijk wanneer deze extra opnames precies hebben plaatsgevonden, maar het lijkt erop dat de regelmatige aanvaringen met de politie de acteur uit The Flash niet hebben weerhouden bij het opnemen van extra scènes voor de aankomende film van The Flash. Miller werd eerder deze week aangeklaagd voor inbraak in Vermont.

Millers wangedrag begon in 2020, toen een video viraal ging waarin te zien was hoe door Miller een fan in IJsland werd verstikt. De acteur werd vervolgens meerdere malen gearresteerd in Hawaii in de zomer van 2022 en werd onder andere beschuldigd van het mishandelen van een kind.

De problematiek rondom Miller
Miller is het onderwerp geweest van meerdere bizarre gerechtelijke onderzoeken en arrestaties in het afgelopen jaar. Het grillige gedrag van de acteur is nog niet publiekelijk erkend door de studio, maar het is mogelijk dat de film over The Flash wordt uitgesteld tot de zomer van 2023.

Ondanks dat sommige fans dachten dat Miller's solofilm misschien geannuleerd zou worden in navolging van de film Batgirl, bevestigde Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav onlangs dat de film nog steeds zal worden uitgebracht. Het rapport van THR meldt over de verdere toekomst van The Flash het volgende: "Insiders zeggen dat de studio alle opties evalueert".

NieuwsFilm