3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 10 augustus 2022 14:53 in Featured
Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Instinct (2019)
Regie: Halina Reijn | Cast: Carice van Houten, Marwan Kenzari, Ariane Schluter, e.a.
Psychiater Nicole heeft een nieuwe baan gevonden bij een gevangenis. Daar krijgt ze onder meer Idris, een intelligente en psychopathische zedendelinquent, onder behandeling. Hij staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan, maar Nicole vertrouwt hem voor geen meter. Er ontvouwt zich een machtsspel tussen de twee met gevaarlijke consequenties.

The Mule (2018)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, e.a.
Earl Stone is een knorrige, eenzame man op leeftijd. Hij was ooit een prijswinnend dagleliekweker, maar zag door de online concurrentie zijn bedrijf failliet gaan, waardoor hij nu in financiële moeilijkheden zit. Om het hoofd boven water te houden, wordt hij koerier voor een Mexicaans drugskartel. Hierdoor komt hij in het vizier van onder meer de DEA-agent Colin Bates.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Regie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a.
Tim is vastberaden om zijn verloren vader op te sporen. Dat doet hij met behulp van een Pikachu die niet alleen kan praten, maar ook een geweldige detective blijkt te zijn. Al snel stuiten de twee op een groot complot bedoeld om Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen. Tim en Pikachu moeten in actie komen om de wereld te beschermen tegen een krachtige schurk.Lees ook:NieuwsFilm