De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Jeffrey Kouters 9 augustus 2022 13:34 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Purple Hearts (2022)
Regie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Cast: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, e.a.
Cassie is een beginnende zangeres die werkt in een bar. Ze moet niet veel hebben van de militairen die deze bezoeken. Maar wanneer ze Luke, een knappe marinier, ontmoet, verandert ze van gedachten. Cassie heeft diabetes en kan haar rekeningen nauwelijks betalen. Om een betere zorgverzekering te krijgen, trouwt ze met Luke. Hun relatie wordt echter al gauw steeds serieuzer.

#2 The Gray Man (2022)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a.
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.

#3 Carter (2022)
Regie: Byeong-gil Jeong | Cast: Joo Won, Kim Bo-Min, Sung Jae-Lee, e.a.
Wanneer er een dodelijk virus uitbreekt, moeten de Noord- en Zuid-Koreaanse overheden gedwongen samenwerken voor een vaccinatie. Spion Carter wordt wakker in een motelkamer met geheugenverlies. Via een apparaatje in zijn oor krijgt hij te horen dat hij een meisje moet opsporen die de sleutel tot de ontwikkeling van een vaccin is. Dat blijkt een levensgevaarlijke missie.#4 Wedding Season (2022)
#5 Cleveland Abduction (2015)
#6 Night School (2018)
#7 Luizenmoeder - De film (2021)
#8 Mortal Engines (2018)
#9 How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)
#10 Mary Queen of Scots (2018)


NieuwsFilm