Zo ziet Gwyneth Paltrow in de sauna eruit zonder make-up

Zo ziet Gwyneth Paltrow in de sauna eruit zonder make-up

De assistente van Ironman pakt haar rust

De 49-jarige actrice Gwyneth Paltrow kennen wij misschien het beste van de Ironman-films, zoals Avengers: Endgame. Naast haar acteercarrière heeft zij ook een zakelijke carrière als eigenaresse van 'Goop', een wellness bedrijf. Sommige producten uit haar onderneming deelt zij graag met ons, zoals haar sauna-lijn.

Zonder een spoortje make-up en gehuld in slechts een badjas toont Gwyneth haar sauna. Een grote, luxe ruimte waar je heerlijk kunt genieten van haar verzorgingslijn. Zeker voor haar leeftijd heeft Gwyneth een prachtige huid. Ze moet wel, want haar inkomen is afhankelijk van een gezonde huid. Dus komt er een flinke verzorgingsroutine er aan te pas.

Gwyneth Paltrow meldt bij haar Instagram-bericht:
"Toen ik jonger was, had ik niet echt een routine, behalve mijn koffie in de ochtend. Maar rond mijn vijfentwintigste begon ik aan een serieus ochtendprogramma. Zes dagen in de week startte ik mijn dag met ashtanga yoga. Dat veranderde compleet mijn wijze van kijken naar mijn dag en naar mijzelf."

"Een routine is krachtig en hoeft niet gigantisch veel tijd te kosten. Terwijl die gewoonte wel een signaal kan afgeven dat je belangrijk bent. Routines helpen mij belangrijke veranderingen te maken in de wijze waarop ik leef. Mijn redelijk nieuwe spa-routine bevat dry brushing en koude douches. Via mijn link kun je mijn volledige video zien."

Het bericht van Gwyneth op haar Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair