Warner Bros. overweegt 'The Flash' met Ezra Miller te schrappen: er zijn drie opties

Wangedrag Ezra Miller zit de studio zeker in de weg.

Bram de Groot 12 augustus 2022 10:08 in Algemeen
Waar zal het DC Extended Universe over enkele jaren staan? De kans is groot dat de reeks ook dan nog te maken heeft met heel wat onduidelijkheden. Als sinds de start weet Warner Bros. niet echt consistent om te gaan met de peperdure filmreeks.

Na het cancelen van Batgirl wordt er nu gekeken hoe de studio verder gaat met The Flash, de eerste solofilm van het personage Ezra Miller. De acteur speelde de DC-held al in meerdere films, maar had nooit de hoofdrol.

Drie opties voor The Flash
The Hollywood Reporter meldt nu dat Warner Bros. drie opties heeft met de film. De eerste is dat Miller, die het afgelopen jaar bedenkelijk in het nieuws komt, professionele hulp zoekt om vervolgens positief in het nieuws te komen en de film te ondersteunen tijdens de release.

De tweede optie is dat The Flash gewoon verschijnt, maar dat Miller minimaal onderdeel uitmaakt van de promotie. Dit ook met als doel om een andere acteur de rol te laten spelen in volgende films in het DC Extended Universe.

De derde optie voor Warner Bros. is om de film helemaal te schrappen. De acteur zou te veel schade kunnen aanbrengen en voor de studio is de reputatie uiteindelijk belangrijker dan een enkele film. Die keuze zou overigens ingrijpend zijn. The Flash heeft een productiebudget van $200 miljoen.

Op dit moment staat The Flash gepland voor juni 2023.

NieuwsFilm