Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'The Marvels'

Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'The Marvels'

The Marvels belooft een spectaculaire film te worden.

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

The Marvels (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nia DaCosta | Cast: Brie Larson, Zawe Ashton, Teyonah Parris
Marvel Studios' The Marvels omvat de terugkeer van Brie Larson in de rol van Captain Marvel / Carol Danvers. In de film wordt ze vergezeld door Teyonah Parris, die we ontmoetten als volwassen Monica Rambeau in Marvel Studios' WandaVision, evenals Iman Vellani die verschijnt als Ms. Marvel in de aankomende Disney+-serie met dezelfde naam. Bereid je maar voor om het te ervaren, hoger, verder en sneller te vliegen in de film van regisseur Nai DaCosta!

De eerste hints
De eerste hint naar de nieuwe film kregen we al in de seizoensfinale van Ms. Marvel. Toen het verhaal van Kamala Khan tot een einde kwam in die serie, zagen we een scène na de aftiteling waarin Captain Marvel van plaats wisselde met Kamala, en terecht kwam in haar slaapkamer in New Jersey. Er kwam geen duidelijk einde aan dat moment, dus de verhalen worden straks vermengd op interessante manieren.

Wie zien we nog meer?
De film wordt aangevoerd door Carol Danvers, a.k.a. Captain Marvel. Naast haar zien we dus ook Kamala Khan, de eerste echte mutant in het MCU, die door haar nieuwe DNA toegang heeft tot kosmische energie. En we zien natuurlijk ook Monia Rambeau, die in de serie WandaVision superkrachten kreeg en in de serie gerekruteerd werd door een Skrull. Die vertelde Monica gestuurd te zijn door een vriend van haar moeder. Ze gaan de ruimte in.

En ontmoeten daar natuurlijk Nick Fury, die ook terug is in deze film! Daarmee lijkt het erop dat de film het verhaal van de serie Secret Invasion op zal helpen te zetten.

Weinig echt zeker
Er is verder weinig echt zeker over The Marvels, maar de druk is groot na het toch wat tegenvallende Captain Marvel. Nu zijn er drie heldinnen die centraal staan en ze worden vergezeld door een paar toffe personages als Nick Fury.

De film is vanaf 10 juni 2023 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair