Pijnlijke afwijzing: Steractrice mocht niet meedoen in 'The Hunger Games'

Audities kunnen pijn doen

Vera 12 augustus 2022 16:47 in Celebrity
De mooie Zoey Deutch lijkt geboren voor het acteerwerk. Haar moeder is actrice Lea Thompson, die de moeder van Marty speelt in Back to the future. Zoey speelt in verschillende series en heeft een hoofdrol in de film Not Okay. De film gaat over influencer zijn op social media.

Toch vertelt de knappe 27-jarige dat zij regelmatig wordt afgewezen na een auditie. De meest pijnlijke auditie was voor The Hunger Games. Zoey wilde graag 'Katniss' zijn. Die rol ging naar Jennifer Lawrence.

In een artikel van People vertelt zij:
Ik deed een screentest voor Katniss. Maar wist dat ik het niet zou worden, want degene die mij de test afnam vroeg of ik een ander rolletje wilde proberen. Dat was pijnlijk.

Laatst mocht Zoey een belangrijke prijs uitreiken voor de beste korte serie. Ze vertelt dat dat een confronterend moment was:
"Werkelijk elke serie op die lijst bevatte een rol, waarvoor ik auditie had gedaan. Maar de rol werd mij niet toegewezen. Ik wilde als troost zeggen: 'Het geeft niet als je de prijs niet krijgt, want ik krijg die ook niet'."

En als je een rol hebt, wil het niet zeggen dat je ook in de film zit. Zo werd Zoey uit The Amazing Spiderman geknipt. Zij speelde een meisje op het toilet, terwijl een enorme hagedis voorbij komt.

Zo eenvoudig is het krijgen van een rol niet, laat staan succesvol zijn in de filmwereld. Het artikel van People staat hier.

NieuwsFilm