Bekende YouTuber en schoonzus van Billie Eilish maakt filmdebuut in 'I love my dad'

Hoe Claudia Sulewski groeit in filmpjes maken

Vera 12 augustus 2022 17:35 in Celebrity
Als succesvolle YouTuber ook een film maken? De schoonzus van Billie Eilish kan dat. De 26-jarige Claudia Sulewski maakt al vanaf 2009 YouTube-filmpjes over make-up en kleding. Claudia woont en werkt in Los Angeles. Ze woont samen met haar vriend, Finneas O'Connell. Hij is de broer van Billie Eilish. Billie en Finneas zijn een succesvolle duo en winnen samen veel belangrijke muziekprijzen.

Claudia begon als 13-jarige met het maken van filmpjes en dat deed zij erg goed. Op YouTube staat de teller op 2,5 miljoen abonnees en op Instagram op 2 miljoen volgers. Claudia kon door de groeiende invloed van YouTubers verschillende opdrachten krijgen voor Teen Vogue en het kledingmerk Nordstrom.

Claudia vertelt:
"Het begon met mijn liefde voor filmmaken. Ik vond een altijd YouTubers erg leuk. Ik volgde hun voorbeeld. Op de een of andere manier nam ik het plaatsen van content heel serieus, waardoor ik zo kon groeien op YouTube. Maar ik wil intussen meer."

Filmindustrie
Vanaf 2014 stelde zij zich beschikbaar voor de filmindustrie. Tussen haar social media-projecten door pakte zij acteerlessen op en deed ervaring op met kleine rolletjes. Het resultaat is, dat zij in de I love my dad te zien is. Een film over een catfish, uitgezet door een vader. En die catfish is Claudia.

Claudia vertelt:
"James Morosino schrijft en regisseert de film. Het was fijn, dat ik mijn ideeën over filmen ook bij hem kwijt kon. Niet elke regisseur of cameraman waardeert dat."

"Ik heb zo'n bewondering voor Finneas en Billie. Ik maak hen van dichtbij mee in hun werk. Zij zijn harde werkers en motiveren mij verder. Zij hebben enorm veel zelfvertrouwen en zijn ongelooflijk creatief."

Het artikel in ELLE staat hier. Het Instagram bericht van Claudia met een stukje trailer staat hieronder.NieuwsFilm