Waarom Oscar Isaac snuffelde aan Jessica Chastain bij een 'red carpet event'

Waarom Oscar Isaac snuffelde aan Jessica Chastain bij een 'red carpet event'

'We zijn elektrisch geladen'

Sommige acteurs zijn zo bijzonder, zo legendarisch of zo ronduit vreemd, dat zij opvallen tijdens een 'red carpet moment'. Dat was in 2021 bij het Venice Film Festival het geval bij Oscar Isaac en Jessica Chastain. Oscar snuffelde haast geil aan de oksel van Jessica.

Maar rook hij aan haar of kuste hij haar arm in het openbaar? Jessica reageerde liefdevol op zijn aanraking. Waren zij nog steeds in hun rol voor de film Scenes from a marriage? Of was het een The Adams Family 2 dingetje? Het leek een heel intiem moment tussen de twee.

Verklaring
Een verklaring had Oscar Isaac er niet echt voor. Hij ontkende destijds alles en hij reageerde met:
"Ik was het niet. Ik weet niet wie het wel was, maar wij zoeken het nog uit."

Tot hij er van de week naar gevraagd werd. Ook al is die uitleg wel weer vreemd. Hij voelde zich een worm namelijk. Die snijd je in stukken en groeit weer aan elkaar. Hij vervolgt:
"Kennelijk praten die cellen op een bepaalde manier met elkaar. Ze zijn elektrisch geladen en magnetisch. Zo praten Jessica en ik met elkaar. We zijn kleine wormen."

"Misschien moeten wij net als mensen wat meer met elkaar praten. In plaats van aan elkaars oksels te ruiken, of dat soort dingen te doen. Hoe erg wij elkaar ook irriteren, als wij samen zijn praten wij vaak zo."

De uitleg van Oscar Isaac staat hier

Het stukje red carpet staat op Instagram hieronder. Oordeel zelf!



NieuwsFilm

meest populair